Thursday, January 24, 2013

AZAM BARU !!

24/1/2013
hari nie dalam sejarah.. buat pertama kalinya aku rasa kecewa dengan diri aku sendiri bila tengok result exam aku
betullah kata qila
'pandai2lah ler tanggung apa yang kita da buat' 
haha
ayat kau betul2 terkena batang hidung aku yang tak berapa nak mancung nie.
aku akui aku memang teruk sem nie
banyak main, dalam kelas tak belajar..
memang patut pun kau terima result macam tu miza..
tapi aku tetap sedih..
i'm trying so hard for this,
aku takkan give up macam tu jer
perjuangan akan bermula sekarang...
cari balik semangat yang da hilang dalam diri kau..
ingat miza apa yang kau da janji dengan diri kau sendiri..
kau akan tunaikan janji tu walau apa pun yang berlaku..



GOOD LUCK !!!
FIGHTING !!!

2 comments:

Nur Syazwani Binti Abd Hadi said...

don't give up miza. i know u can do the best. study smart :)

Hamizah Jamaludin said...

thanks wany.. :)

Post a Comment